Familieferie til Maspalomas - 5 tips til at få en fantastisk ferie

Hvem glæder sig ikke til ferie. Og har man råd i sin økonomi til at rejse, så er det hurtigt og nemt at bestille en rejse udenlands. Især i de kolde tider, hvor solen og varmen kan savnes ekstraordinært.

Du behøver ikke at rejse så langt for at mærke sol og varmen

Vi er heldige som danskere, at vi kan hurtigt rejse sydpå. Til et klima der er varmere end vores herhjemme. Også i de kolde efterårs- og vintermåneder. Det gør, at mange familier også ynder at rejse i den kolde tid. Og her er især Spanien og de omkringliggende øer populære rejsemål. Bl.a. Maspalomas på Gran Canaria er danskernes hit. Fordi varmen på Gran Canaria minder om en dansk sommer herhjemme. Dertil er det en solrig ø oftest året rundt.

5 tips til en fantastisk familieferie på Maspalomas

Gran Canaria er turistet, men med et magisk ørkenlandskab og med den flotteste 4 km koralstand, hvor bademulighederne indgyder til afslapning og sol oveni, er det som solhungrende dansker svært ikke at begejstres. Dertil er det hurtigt og nemt at komme dertil. Og da Gran Canaria også byder på en flot og fascinerende fauna gør det øen grøn, trods varmen og det behagelige klima året rundt.

  1. Gran Canaria har et rigt fugleliv, som kan være en smuk naturmæssig oplevelse for mange mennesker at se. Her kan en vandretur udgøre en del af jeres familieferie. Hvortil en rygsæk med madpakker samt drikkelse kan medbringes. Netop for også at komme lidt væk fra turiststederne, når man har fået shoppet det man skal i Maspalomas. For det er oplagt på det lokale og store marked som finder sted i byen flere dage om ugen.
  2. Maspalomas er den største by på Gran Canaria. Dog med mindre byer under sig. Så man kan sagtens udforske de omkringliggende byer for sine seværdigheder. For Gran Canaria har en del historie at byde på, da øen har tilhørt andre lande end Spanien.
  3. Gran Canaria er også ørken som Afrika. Det er derfor oplagt, at tage på en kameltur igennem ørkenområdet. Men jeepture er også muligt. Men bestemt et eventyr også for børn. For det er måske kun noget, man gør en gang i sit liv. Men en oplagt eventyrtur for at se vidderne af det magiske ørken på Gran Canaria.
  4. Delfiner omkranser også Gran Canaria. Så er du til havet udover at nyde stranden ved Maspalomas, så er en bådtur med familien altid hyggelig at gøre. Herfra ser man også Gran Canaria udefra, hvor bademuligheder på det åbne hav også er muligt. Delfiner er også et dyr mange børn elsker, så at opleve dem ved selvsyn er en stor oplevelse.
  5. Gran Canaria herunder Maspalomas er enormt børnevenligt. Der er dertil masser af spas og sjov for børn, hvilket også gør Maspalomas attraktiv for børnefamilier. Udover vandland er der mange sjove ting man kan købe til børn, som også gør ferien for børn en tand sjovere. Men spas og sjov kan også medbringes i kufferten bl.a. en kængurustylte, som børnene kan have glæde af på deres ferie. For Maspalomas er kendt for underholdning, så brug af en kængurustylte på familiens gåture vil ikke være et fremmed syn. Men derimod tilstøde endnu mere liv, som Maspalomas er kendt for.

Vælger man som en familieferie til Maspalomas, så husk også at beskytte børnene i de varme soltimer. For solen kan være varm, da Gran Canaria ligger på breddegrad med Afrika. Det gør samtidig Gran Canaria utrolig populær, for man er næsten 100% sikker på, at solen altid skinner.

For det meste året rundt. Skulle det ikke ske, så er det ofte vejret, der spiller et puds og man heraf er utrolig uheldig. I dag har man dog mulighed for at læne sig op vejrmeldingerne, inden man foretager sin bestilling. Så man få den ønsket familieferie, man drømmer om som familie.

Menu
Top