Udgivet i Sjov og aktivitet

Børnevenlig familieferie, men også med noget for de voksne? Her er 4 bud på hvor I kan tage hen

Af Kængurustylte.dk

Når man skal på ferie med sin familie, så kan det for nogen godt være lidt af en udfordring at finde ud af, hvor man egentlig skal hen. For der skal jo gerne være noget for børnene, samtidig med at de voksne også skal nyde at være afsted på ferien - ellers er der jo ikke så meget grund til at tage afsted.

Herunder kommer der altså lidt forskellige bud på destinationer, hvor der både vil være noget for børnene og de voksne. Og gennemgående for artiklen er egentlig bare, at de fleste destinationer kan byde på noget for både de voksne og børnene - det handler egentlig mest om, hvor man vælger at bo, hvilke aktiviteter man fylder dagene op med, og ikke mindst hvilke forventninger man har til turen.

Toscana

Det første bud på en destination, der har noget at byde på for både børn og voksne, kunne eksempelvis være den italienske region Toscana. Men er Toscana meget børnevenligt, tænker du måske? Ligesom med mange andre slags destinationer handler det også meget om, hvad man gør det til. 

Toscana byder nemlig på meget kultur og historie, hvilket måske umiddelbart mest appellerer til de voksne. Men Toscana byder også på en masse smukke landskaber, som sagtens kan byde op til leg og afslappende stunder for hele familien. Og hvis man så ovenikøbet kan finde sig et skønt sommerhus eller en anden form for feriebolig med masser af plads - og måske endda en privat pool - så er der altså lagt op til en rigtig god ferie, hvor hele familien kan nyde det. 

Paris - og så en tur i Disneyland

En destination, som er ret populær, uanset om man er en familie, en vennegruppe eller bare en enkelt person, der bare gerne vil afsted, er selvfølgelig Paris. Men er Paris nu også en destination, man kan tage til som en familie? 

Her handler det igen meget om at vælge den rigtige måde at bo på og de rigtige områder. Der er så mange fantastiske ting at se og opleve i Paris, og selvom det måske mest er de voksne, der rigtigt forstår, hvad Eiffeltårnet er, eller hvad Louvre er, så kan børnene også sagtens blive meget imponerede af det, fordi det måske er noget, de har set på film.

Derudover, nu hvor man alligevel har valgt at tage den lange rejse til Paris, så skal man da selvfølgelig også en tur i Disneyland, som ligger lige udenfor Paris. Det giver sig selv, at børnene selvfølgelig vil nyde det rigtig meget, men de voksne kan også sagtens opleve at have en rigtig skøn dag i Disneyland. Så en tur til Paris, hvor man så efterfølgende udforsker, hvad det famøse Disneyland har at byde på er altså på ingen måde en tosset ide. 

Charterferie på Mallorca

Hvis man som familie er interesseret i en ferie, hvor det er afslapning, der er allermest fokus på, så er det også meget populært at tage på en god gammeldags charterferie til Mallorca - det er i hvert fald en meget populær destination til det formål. På denne type ferie skal man nemlig næsten ikke stå for noget selv - typisk booker man bare et hotel, hvor det meste så er inklusiv, eller hvor det i hvert fald er nemt at finde en god og billig restaurant man kan spise på. 

Hvis man netop vælger denne løsning, hvor man bor på en slags feriehotel, så er der også typisk en masse aktiviteter og lignende, som både børn og voksne kan kaste sig over, hvis det bliver lidt for kedeligt bare at ligge ved poolen. Så hvis man ikke nødvendigvis har et behov for at komme rundt omkring og se en masse ting, men derimod mere prioriterer at det skal være nemt, og at der skal være noget at lave for hele familien, så er en charterferie til eksempelvis Mallorca en rigtig fin beslutning.

Bornholm - når man ikke vil alt for langt væk

Der er helt sikkert nogle børnefamilier, som tænker, at det er en smule uoverskueligt at skulle udenfor landets grænser med både børn og en masse bagage, og hvis det er tilfældet, så er det selvfølgelig også muligt at komme på en skøn ferie indenfor Danmarks grænser. Det kunne eksempelvis være en lille ferie på Bornholm. 

Bornholm er en fantastisk ø, som de fleste danskere på et eller andet tidspunkt bliver nødt til at besøge. Øen byder nemlig på skøn natur og fantastisk feriestemning, og det er begge ting, som de fleste børnefamilier nok gerne ser er til stede på deres ferie.

Så skal man egentlig bare finde ud af, hvordan man vil gribe ferien an. Hvis man gerne vil have, at det skal være helt stille og roligt, kan man bare booke et sommerhus i den by, man lige syner virker hyggeligst. Ellers kan man også lave det til en lille rundtur på Bornholm, hvor man rejser hele øen rundt - det kan i hvert fald sagtens udgøre en superhyggelig familieferie - uanset om man vælger den ene eller den anden løsning.

Find det du mangler på kængurustylte.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 21 produkter fra mere end 14 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 73 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-20 09:04:33.

2
Produkttyper
21
Produkter
14
Forhandlere
73
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.